ma. 31 okt. 2022

Pop-up Cadeau winkel

Kunstuitleen Emmeloord opent met het oog op de feestdagen een Pop-up cadeau winkel! De pop-up cadeau winkel is een tijdelijke cadeauwinkel en van 3 november t/m 23 december kun je hier elke donderdag en vrijdag tussen 13:30 en 20:00 uur langskomen voor een uniek en handgemaakt cadeau; loop dus gerust even bij ons binnen!

Naast de werken van de kunstenaars worden ook een aantal bijzondere stukken van de Kunstuitleen verkocht. Neem dan gerust ook een kijkje in de kunstuitleencollectie; voor maar 6,50 euro per maand kun je al lid worden. Je kunt op elk moment van het jaar een abonnement nemen en om je in te schrijven neem je bij je eerste bezoek een geldig legitimatiebewijs mee. Je kunt direct een kunstwerk uitkiezen en om thuis aan de muur te hangen of neer te zetten; het abonnement is maandelijks opzegbaar, je zit dus nergens aan vast. Heb je vragen dan helpen onze medewerkers je graag!

Kunstuitleen Emmeloord werkt samen met elf lokale kunstenaars variërend van ceramist, tekenaar, schilder tot illustrator en textielkunstenaar; deze kunstenaars bieden in deze unieke en tijdelijke winkel hun werk aan. Geef kleur met een heel persoonlijk, uniek en handgemaakt cadeau; van sieraden en tassen tot beelden, illustraties en pentekeningen of iets van keramiek; ‘Kunst krijg je graag cadeau!’

Werk van de volgende lokale kunstenaars wordt verkocht: Lidy Ponte; Doekla Steenhuis; Regina Schuurman; Anca Bloc; Carin Staal; Trudi de Kreek; Trudie en Ingrid; Hester Kornelis; Myriam Keijzer en Margret Takken en Dini Bruinsma.

Waar: Kunstuitleen Emmeloord, Harmen Visserplein 2
Wanneer: Vanaf donderdag 3 november te bezoeken t/m vrijdag 23 december
Openingstijden donderdag en vrijdag van 13.30 uur – 20.00 uur
Wie: Kunstuitleen Emmeloord en elf lokale kunstenaars. Kunstenaars variërend van tekenaar/ceramist/schilder/illustrator/textielkunstenaar.