wo. 15 mei. 2024

Expositie Primair Onderwijs

Leerlingen van groep 6-8 van OBS Roderik van Voorstschool, CBS de Triangel en KBS de Horizon exposeren hun kleurrijke schilderijen, collages en beelden.

Het hele schooljaar krijgen ze regelmatig kunstles in de klas en worden zo echte creatieve makers. Ze onderzoeken en experimenteren met verschillende technieken en materialen, samen met vakdocenten Myriam, Marieke en Monica. Tijdens het beeldend traject gaven de jonge kunstenaars zelf invulling aan het thema Wat als… Wat als er geen geld meer bestond? Wat als je niet zou kunnen communiceren? Wat als je de baas van de wereld zou zijn? Op geheel eigen wijze maakten zij kunstwerken met originele en vaak hoopvolle ideeën.

De beeldende trajecten in de klas worden gegeven door vakdocenten van het Muzisch Centrum en kunnen jaarlijks worden aangevraagd door scholen in de Noordoostpolder en op Urk.

De expositie wordt feestelijk geopend op donderdag 6 juni om 16.00 uur in het Muzisch Centrum. Kom de kunstwerken bekijken en geniet mee van al het moois!

De expositie is te zien van 5 juni t/m 28 juni.