do. 25 jun. 2020

Bijna alles mag weer!

De maatregelen worden versoepeld, heeft minister-president Mark Rutte woensdag 24 juni bekendgemaakt. Bijna alles is weer mogelijk, maar er gelden wel een aantal basisregels. Uiteraard nemen wij deze regels in acht.

De versoepeling houdt het volgende in:

Centrum voor Amateurkunst en Cultuureducatie en Eut de Kunst Urk: de individuele muzieklessen van dit seizoen worden komende week (week 27) afgerond. In de zomervakantie, van 4 juli t/m 16 augustus, zijn wij gesloten. Vanaf 31 augustus worden alle lessen bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder hervat, met inachtneming van de 1,5 meter afstand. Eut de Kunst Urk hervat op 17 augustus alle lessen.

De naschoolse muzieklessen in de kindcentra en op de basisscholen hopen we na de zomervakantie ook te kunnen hervatten.

Kunstuitleen Emmeloord is vanaf 1 juli weer open op de reguliere tijden. Vooraf een afspraak maken is niet meer nodig.

Theater ’t Voorhuys heeft 1 juli ‘De 1,5 meter voorstelling’ op het programma staan. Een eerste kennismaking met het “nieuwe normaal”. De hoofd-act van deze avond? Niemand minder dan cabaretier Guido Weijers. Klik hier voor meer informatie en het bestellen van kaarten.
Theater ’t Voorhuys hoopt in september bruisend een nieuw seizoen te kunnen starten. Dat zal in aangepaste vorm zijn, rekening houdend met de 1,5 meter afstand.

Museum Schokland is de hele zomer geopend. Op 26 juli start op Schokland de unieke openluchtexpositie ‘EB’. Een kunstwandeling van 2,5 km op het voormalig eiland langs de prachtige werken van 14 kunstenaars.

Wij hopen jullie snel weer (terug) te zien bij onze activiteiten en wensen jullie alvast een mooie zomer toe!

Marcel Jansen
directeur/bestuurder