Kunst Kopen

Kunstshop

Kunstuitleen Emmeloord heeft een brede collectie kunstwerken. Schilderijen, tekeningen, zeefdrukken, litho’s, lino’s en klein ruimtelijk werk. Alle kunstwerken uit onze collectie kunnen aangekocht worden. Het aankoopbedrag kan ook deels of volledig worden voldaan met het opgebouwde spaartegoed van een spaarabonnement. Daarnaast hebben wij een collectie kunstkaarten, sculpturen en andere kleine werken. Leuk om op te sturen of cadeau te geven!

foto: Stadsprent
Stadsprent

Ken je de ontwerpen van Stadsprent al? Wij zien de unieke stadsplattegronden regelmatig op Facebook en Instagram voorbij komen, van Amsterdam, Zwolle… Hoe leuk is het om zo’n plattegrond ook van de Noordoostpolder te hebben? Ze zijn nu exclusief verkrijgbaar bij onze Kunstuitleen! Leuk om cadeau te geven! A3 formaat € 25,00 en A5 formaat € 6,00.

Geef Kunst cadeau!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau of relatiegeschenk? Met onze cadeaubon geef je iemand toegang tot een grote collectie hedendaagse kunst. Vanaf elk willekeurig bedrag kun je iemand verrassen met een feestelijk verpakte Kunstcadeaubon. Deze bon is te gebruiken als abonnement of als betaling voor een kunstaankoop bij onze kunstuitleen.